Denna vackra skapelse var ute och sprang på mitt golv igår, jag tänkte att jag kunde ta upp det eftersom jag fick en så cool bild!  Såg ut som en minifågelspindel. Han är döpt till Berndt och fick sedan flytta ut till min gräsmatta, jag ville inte att han skulle kräla på mig när jag sov lite senare.
Nu sitter jag bredvid datan igen (tekniskt sett framför) efter att antal försök att komma vidare i matten, jag förstår helt enkelt inte. Skitjobbigt, så det känns lite skitigt för att jag hade planerat att ligga på sida 159 på söndag, för närvarande befinner jag mig på sidan 100, imponerande? Nej, jag skulle inte tro det. Och jag kommer inte vidare, panik!

I veckan ska jag klippa håret, på riktigt den här gången. Troligen ganska kort, jag har aldrig i hela mitt liv haft så kort hår som jag förhoppningsvis kommer ha, det är skrämmande. Jag undrar om jag kommer tycka om det. Jag kommer nog sakna mitt "långa" hår men det är jätteslitet så jag satsar på kort för tillfället så att det kan få växa ut igen, jag hade ju faktiskt ganska snabb tillväxttakt förut innan råttboet kom till.

Min helg har faktiskt vart ganska trevlig, i fredags så hade jag, alicia och karin karaokekväll hemma i min stuga och de stannade lite på lördagen också. Sen sjöng jag lite singstar ensam och resten av lördagen och söndagen kollade jag på Dark Angel (med ett visst misslyckat försök av mattepluggning emellan allt det där) som jag träffade på i Fines playstation, det låg där och var så frestande så jag behövde verkligen checka in det för att stilla min hunger.

Allt för mig Mats!