What's love got to do with it?

Daniel är inte här och jag får underhålla mig själv. Skickade ett roligt sms från hans mobil till Angelica, det är alltid kul. Snart har jag ätit upp hans majskorn eftersom jag inte kan stilla min aptit just nu. Har även druckit en kopp kaffe.

Dagen.. hehe. Ja, jag tänkte skriva dagen var lång men sen så kom jag på att klockan är bara snart 16 men om man kollar ut genom fönstret framför mig så skulle jag inte vara förvånad om klockan var 22. Men men, vår julmarknadsshopping m.m var mysig även fast jag inte hittade något speciellt. Var lite sugen på ett antal tepåsar men vi köpte inget. Dock så såg vi ett litet stånd med en massa mössor och så tänkte jag "De där känner jag igen" och så kollade jag på skylten och det visade sig att det var de mössorna som jaga "modellade" för när min syster gjorde hennes hemsida. Kul kul tycker jag. Att man hittar henne i lilla Skälby (som var väldigt gulligt för övrigt).

Snart ska gubbi tvinga mig att se "A clockwork orange" eftersom den enligt honom är skitbra. Men det är bara kul. Har inte ork till något annat denna dag.

Nu är han tillbaka så nu ska jag även sluta skriva detta lilla inlägg. Hoppas att ni mår bra att ni får fina välmående barn. Happy honeymoon! See ya.