Glömde säga att vi fick en spontan nostalgiplan igår (eller jag iaf). Mamma hade pratat med Adrian och de skulle sälja korv och grejer på skolan och det var typ öppet hus. Så dit drog vi - mot Trångsundsskolan! Blev alldeles nervös innan och pratade och pladdrade. Det var lite gulligt om man får säga så om sig själv. Visade Daniel alla hus i skolan som jag hade gått i och berättade allt som hände och var. Mamma fick glatt (kanske lite iaf?) hänga på bakhasorna och nafsa i hälarna. Och till min stora glädje så fick jag prata med min favvolärare Claes och han kom ihåg mig och vi pratade lite (som man alltid gör med lärare) om vad man studerar/jobbar med nu och vad man ska göra senare. Samt om andra klasskamrater. Han hade träffat Leo och Jonas på tåget (var för sig) och jag var på vippen (vem säger så?) att börja prata om Leoismen men jag avstod. Kul var det iaf. Har saknat den lilla filuren med skalpen.

Såg även Björn Rosengren. Tänkte jag säga. Är inte det han som sjunger? Fan nu blev det blackout för mig här. Angelica, vad hette den lärare som vi båda har haft? Börje, Bernt, Benny, Bilbo? Fast jag hälsade inte, log bara lite gulligt för jag hade bara honom i någon månad och det var inte så nostalgiskt att se honom. Kommer mest ihåg hans dåliga skämt.

Pratade med Adrian om alla lärare som vi delar/delade. Han hatar också (precis som jag): M*r*e W*nn*rst*n, B*ld-*n*t* och gympa-Lena. gympa-Lena hade vi ju i och för sig bara de sista månaderna men jag kommer ihåg att jag inte gillade henne. Kanske var för att Anna som vi hade innan, var den bästa gympaläraren (på delad plats med Henke Larsson)! Ok, vi tar bort gympa-Lena från listan. Kanske lite elakt att skriva ut namnen? Jag ändrar dem lite. Jag orkar inte ändra gympa-Lena för det har jag skrivit så många gånger nu. Gympa-Lena, gympa-Lena, gympa-Lena, gympa-Lena! Jag ser henne nu som en zigenare, som typ Esmeralda när hon håller i sin tamburin och dansar med geten. Eller jag menar att jag ser henne som en rom. Eller säger man romer? Vad är singular? Och anledningen till att jag ser henne så kan vara: gympa=gypsie, eller nåt liknande. Kan inte förklara mitt huvud.

Otroligt långt och flummigt inlägg.

Vill avsluta med att det var en riktig nostalgitripp och riktigt mysigt!

Ps. River, jag såg din minikopia.

Ps2. Idag är det valborg. Tänkte bara säga det så alla som inte har märkt det, märker det nu.