Jag skickade in den igår. Lite krånglig process då man skulle fylla i och ansöka i en onlinedatabas, sen skriva ut den ansökan, samt ett pdf-formulär som är ett annat ansökningsformulär och CV och sedan scanna in allting i ett och samma dokument för att sedan maila det. Jag tog hem de utskrivna ansökningspapperna och läste genom när jag kom hem och såg att i min onlineansökan (den första) hade ett svar som jag skrivit hade försvunnit. Alltså jag vet till 110 % att jag fyllde i den. Var då tvungen att maila de som hade hand om ansökningarna och de löste det. Sen hade jag även mailat min programstudierrektor om det för jag blev lite kluven om jag ens hade svarat rätt. Vilket jag självklart inte hade. Hade skrivit mitt huvudämne som etologi när vi får en kandidatexamen i biologi med inriktning på etologi. Det är självklart att det är biologi. Förstår inte hur jag tänkte. Så var tvungen att maila om det idag igen. Känner mig krånglig och jag gillar det inte!
 
Förhoppningsvis poängbedömer de inte mailkontakten men tänker ändå att det kan råka påverka urvalsprocessen. Jaja. Gjort är gjort. Om de nu svarar på mitt sista mail så ska jag inte maila något mer. Sen är det klar. Jag vägrar läsa min ansökan igen för man blir så efterklok. Jag vill det här så himla gärna så det gör att jag blir ännu mer kritisk och vill att det ska vara perfekt. 
 
Anywho... MOT Stockholm idag! Jag kör. Förhoppningsvis byter någon av mig så jag kan ta en nap och vara pigg ikväll också. Min kropp vägrar ju gå upp sent på morgonen. Vaknade första gången kl 5 och tvingade mig själv att ligga kvar. Sen vaknade jag varje timme fram till kl 8 när jag tänkte: vafan! Sen gick jag upp. 8 är bättre än 5 i alla fall.
 
För första gången på länge packar jag inte praktiskt utan tar bara med massa fina kläder att välja mellan. It's gonna be awesome!