Idag står mage på schemat. Fokus mage alltså. Ska köra hårt med mamma.
 
Fick byta bil idag. Känner mig lite delad i mina känslor kring detta. "Yay!" för att jag kan köra på utan att veta om bilen kommer starta eller inte när jag vrider på nyckeln. "Buu!" för att den inte har någon radio och för att jag inte vet om skrivaren fungerar. Det får jag väl reda på imorrn. Ska försöka komma ihåg att testa detta innan jag kör iväg. Blir jobbigt annars. Att köra allt manuellt utan min lille handdator. Och den har sugiga sidospeglar. Blir jobbigt med backningen. Jag hoppas de servar och fixar min bil till toppskick så att den fungerar optimalt. För då byter jag genast tillbaka. My lovely Cyk. Ösregn eller inte. (I vilket jag var tvungen att lasta över glass i idag). Blöt tjej.
 
Men jag hörde att pappa också hade fått lastat i ösregn så jag är i alla fall inte ensam. (Han kör glassbil den här veckan).
 
Sen råkade jag sno Olivers parkering trots att jag frågat flera gånger om det verkligen var ledigt att stå där... Men jag får byta imorrn. Stackars Oliver, här kommer jag och snor hans finfina parkering.
 
Men imorrn kanske jag ska svinga förbi tvätten och hälsa på. Skulle egentligen plocka upp min nya dator också men den hade tydligen tagit slut. Har bestämt mig för en annan. Skitfin. Jag är nöjd. Min exboss sa att han skulle bjuda mig på kebab. Haha.
 
En annan sak som jag blir lite irriterad på är att jag cyklade så jäkla dåligt idag. Igår också! Helt orkeslös och mesfisar mig framåt. Tog 42-43 minuter idag. Och hela förra veckan låg jag typ på 38-40. Då blir man arg. Men får väl inse att man inte alltid är på topp. Det blir bättre imorrn. Hoppas jag.
 
Kääääärlek till alla.
 
Ska bli sjukt kul att kryssa på lördag.