Skitfin bra fredag med firning av Amelie, boulle på Boullebar, sedan Rocks där Amelie bröt av sitt kort i bankomaten och jag hittade en 50-lapp på marken. Satanrolig kväll. Tog avsked. Somnade på nattbussen och hamnade i Upplands Väsby. Fick skjuts tillbaka av snäll busschaufför, det gillar vi.


Skön lördag. Vaknade sent, åkte direkt in till jobbet för att hämta mina jobbnycklar som jag glömde i fredags. Tog en sväng in på Grosso, ringde min kille som slutade 14.00. Vi möttes och lallade runt i stan, mysigt. Köpte mina efterlängtade Earth's Children-böcker på engelska som jag har önskat mig i julklapp och födelsedagspresent sen typ 2003 men aldrig fått, no hard feelings men nu kände jag att det var dags att punga upp (översättning: ta fram pengarna och betala i kassan). Dessutom hade de fått skitfina nya omslag så det kändes rätt. Har satt bevakning på cdon så att jag kan beställa den sjätte och sista boken snart. Fan vad jag längtar. Sen tog vi en snabbtripp in på dinsko där Daniel äntligen hittade ett par skitfina skor. Han gick runt med dem hemma hela tiden sen. Gullig.


Mysig söndag. Vaknade av min gubbi som gjorde frukost i köket. Gick upp, myste lite innan vi drog på oss träningskläderna och åkte till Sollis. Nu myser jag hemma för mig själv. Har sett Remember Me, gråtit ut på kudden tills jag upptäckte att den luktade kattkiss så jag vände på den, fräscht.


Lägger till en gullig grej jag läste i metro härom dagen + en halvsuddig bild från Ullared från i början av december pga trasig autofokus.