Lite bevis för att vi badade i torsdags. Inte den behagligaste temperaturen men det var kul! Blev så taggad när jag slutade relativt tidigt så jag ringde Daniel och hörde om han hade lust att bada i Vidja och han var på. Grymt.


Och nej, jag kan ju inte INTE nämna vår fantastiska vinst igår. Fick rysningar när Loreen sjöng. Det här var vi värda i år. För i år var vi riktigt bra. Tycker jag.

Däremot hoppade jag in och spelade en fotbollsmatch igår. Den vann vi inte. Haha. Men det var sjukt roligt och nostalgiskt men jag hade verkligen glömt hur jävla jobbigt det är att spela 2x45 min utan avbytare i stekande sol. Jag kan ju medge att jag har en inte så nådig träningsvärk i insida lår. Scheisse. Mickan (som är så välkommen hem och brun och grann)  spelade också och hon har aldrig spelat fotboll innan, bra insats! Det var hennes pappas fotbollslag som vi spelade i och de behövde folk för matchen för de var för få och Mickan hade sagt att jag spelade fotboll när jag var yngre så han ringde mig. Roligt. Jag hoppade på. Var lite knepigt att matcha in med mitt arbete men det löste sig! Sen åkte vi in och mötte upp Angelica och Fredrik. Fick en skitabra kaffebryggare från Angelica som tidig födelsedagspresent och en liten fin "elefantask" från Thailand. Stort tack!Men det blev supersent för mig så jag drog hem igen. Lite uttorkad och trött. Men efter lite vila var jag på topp igen och vi hejade fram Loreen till vinsten. Dvs. Det var vår förtjänst. Haha.

Sen är det ju mors dag idag och mamma har fått en kram och lite mys men glömde totalt bort att fixa en present igår i all aktivitet så ja, värdelös dotter är vad jag är. Men men, jag får kompensera det. Jag är ett bra sällskap iaf! Hoppas jag... Fastän jag sitter och bloggar. Shame. Men bara i nån minut. Nu ska jag mysa lite mer i det fantastiska vädret. En underbar dag har vi här. Älskar det. Massa kärlek. All over the place. Och jag och Lily har kollat på dinosaurietåget. Det var bra fakta tyckte jag. Lily gillade nog färgerna. Peace.