Yada yada, har lekt med farmville idag. Daniel lär upp mig att bli bonde! Nu må jag vänta på den lille för han är seg och har lite mer sovrutiner än vad jag har. Vänt vänt.

Det var extremt jobbigt att jobba idag, vissa dagar är så bara. Jag led genom alla timmarna. Skit. Men på torsdag så är det Grönan (igen, jag vet) och på freitag så drar gänget till Gothenburg och partar i Balder. Vi försöker hitta boende men det är lite småjobbigt och det verkar som om vi får sova på gatan. Aja, vi har väl lillbilen? Haha. Daniels lilltå kan väl sträcka sig raklång men sen får inget mer plats. Ok nu var jag elak. Både mot lillbilen och Daniels lilltå. Men men, nu hör jag att herrn snyter sig och det brukar vara en av de sista göromålen så jag ska väl wrap it up.

Toodles noodles...
och ja, Sickan det blev väl lite senare än vad jag sa så du kunde ha ringt men men, sådant är livet. Hoppas att det gick bra..

Ps. har skickat ett brev till Kicki idag! Nu jävlar ska det bli fart på mig.. hoppas jag. Och ja, när jag säger Kicki menar jag the 'little' redhead från Spånga. Hoppas hoppas hon inte råkar hitta min blogg nu. IG i allt, hehe..
SES!