Jag var uppe sent igår (kändes det som) hos Sara med Lena. Lena åker hem "för gott" över sommaren nu. Hon går DSS och har praktik nu och sen avslutas deras termin. Trist! Hoppas på att hon kommer när jag fyller år. Satt och asgarvade och fick kramp i magen till bilder som blivit fel. Sara hade kollat på de härom dagen. Typ någon håller i någon och det ser ut som att den andra tjejens ben är killens ben och det ser så fel ut. Aja. Vi kanske var trötta. Men jag kände hur magrutorna poppade upp. Så hårt skrattade vi.
 
Nu har vi litteraturseminarium kl 9. Har inte packat. Prioriterade sällskap igår. Men tror jag kommer att ha tid innan bussen går vid 12.02 för vi brukar alltid bli klara tidigare. Städat har jag dock.
 
Just ja! Var på möte med programstudierektorn igår morse och han var positiv inför mina utlandsstudier och det känns som att nu kan ingenting stoppa mig. Ungefär så. Det enda problemet är att jag missar Etologi 2 som jag behöver för att "lagligt" kunna kalla mig Etolog när jag är klar. Jag kan dock rikta in examensarbetet på etologi och då klara det ändå. Får se om det verkligen är viktigt för mig att kunna kalla mig etolog. Blir ju biolog vilket fall som helst. Aja. Allt löser sig. Canada here I come! 
 
Ps. är det bara jag som hatar den svenska stavningen: Kanada?