...

- torrakat armhålan
- jobbat
- fotat
- stressat
- ätit midsommarlunch
- åkt hem alldeles för tidigt för min smak
- rakat benen
- rensat upp i "omklädningsrummet"
- druckit cocio dark
- provat kläder
- insett hur alldeles för mycket kläder jag har
- insett hur alldeles för mycket strumpor jag har. Innan jag kan stänga lådan (som är STOR!) så måste jag trycka ned hela vägen tills lådan har gått in för att alla strumporna ska få plats. Notera då att säkert en fjärdedel av alla ligger i tvätten.
- dödat en spindel som satt på mitt lår. Dödat den igen när jag insåg att den fortfarande levde, och lät den sedan ligga på katternas klösbräda för den ser ut som en prick i mönstret.
- fått min lön och fört över hyra till mamilutti
- tömt hårborsten på hår. Satanamycket det kan lagras.

Ok, hade inte så mycket att skriva om.

Just det! Var och handlade på systemet igår med mami och den långe. Kände mig stolt! Köpte massa cider och det fick oss att fundera. Pannkakan, har du personalrabatt? Är det läge att börja utnyttja dig till fullo? (Dvs. inte bara körning fram och tillbaka överallt) Haha. Nej då. Jag ska ta igen det när jag själv får körkort. Hoppas jag iaf för mitt samvetes skull. Apropå det så övningskörde jag igår för första gången med Daniel i bilen. Gick bättre än jag trodde tills en bil var tvungen att komma och möta mig här på landets smala vägar. Och efter det så kommer våra grannar och vägrar gå på kanten av vägen så jag får panik och bara står still. Det resulterar i att tanterna lunkar fram mot oss och förbi bilen vilket gör att de kikar in och ler. Kände mig lite dålig där.

HUR som helst. Inget att säga. Ska åka till Barkarby snart för att möta upp den långe och hans mamma. Sedan är det party! Eller läggdags, vilket som.

See ya.