Good morning everybody, en underbar dag. Haha, jag drömde att jag pressade skjortor. Kanske lite för mycket jobb på sista tiden. Jag drömde att jag måste vakna men innan jag får vakna så måste jag pressa klart alla skjortorna. Men varje liten skjorta fick massa vecka till höger om kragen framifrån (mitt mardrömsställe eftersom det alltid blir veck där), så jag fick extrapressa alla. Tidsbrist! Jag förstår att ni inte kanske förstår men inom mig skrattar jag åt mig själv.

Men jag älskar att jobba, speciellt den 25e för då kommer belöningen i form av stålar! Eller tekniskt sett bara ett par siffror på skärmen eftersom man har automatisk överföring men ni fattar.

Ja, jag inledde inlägget med sex ord med intention om att skriva om halloween. Men då poppade drömmen upp i mitt huvud och avbröt mig. Men om det var någon som ville veta lösningen på mitt bekymmer (troligen inte eftersom ingen ville hjälpa mohaha) så ska jag nu eventuellt vara en geisha i brist på andra idéer. Eller 80-talsbrud. Allt beror på kläder. Hittar jag fina men roliga 80-talskläder så blir det dem. Annars kör jag på geishan. Tråkigt, jag vet. Men jag överlever. Jag måste ju trots allt klä ut mig och man får väl göra sitt bästa. Man hade ju nästan velat ha masken nedan men man kan ju inte få allt.



Men nu måste jag gå. Tidsbrist! Måste gå om 23 minuter och sitter här i pyjamas med kaffesmak i munnen. Plupp. See ya!