Idag fick jag hem 6 filmer varav en var en hemlig film ifrån Filmklubb. Oooh, det sätter lycka i en filmgalen människas hjärta. Jag måste nämna vad de heter också bara för att göra det, mest för min egen skull men hela bloggen är i princip för min egen skull så ändå. Här kommer de: "Tillsammans är man mindre ensam", "Supersugen", "På smällen", "Elizabeth - the golden age", "En ung Jane Austen" och den hemliga filmen "The Guardian". Det sprider lycka! Och så har jag lovat Allie att jag inte ska kolla på På smällen (eller om det var Supersugen, hmm) utan henne så jag får väl inte kolla på alla på en gång, tusan. Hehe.

Mamma säger att jag har fått filmberoendet av henne och jag tror faktiskt att hon har rätt. Far min är inte lika intresserad av detta. Jag tror att han är mer åt det musikaliska hållet. Men med det menar jag inte att han kan hålla toner, spela något instrument eller inte ens stampa i takt med musiken men att han gillar musik mer än film. Inte för att mor inte gör det men han är mer inriktad på en utav dem än både och.

Men ändå, om vi går tillbaka till min mani, så längtar jag tills min filmsamling är lika stor som min systers. Även fast jag också kommer bli glad när den är lika stor som min broders men det är min systers som jag måste slå för att kunna kalla mig en riktig filmoman! So here I go! Inte för att jag är i närheten av min systers cirka 450 filmers kollektion eftersom jag i princip har 37 eller liknande, men nu har jag farten inne iaf! Sen har jag också några år på mig.