Jo nu är det så att jag har börjat arbeta och har nu slutfört min första vecka som djurvårdare. Känner mig väldigt trygg i själva yrket och trivs som fisken i vattnet. Eller nåt. Trevliga kollegor och hårt, fysiskt arbete. Precis som jag vill ha det. Älskar djuren och känner att jag börjar få ett bättre djuröga och lära känna individerna bättre. Är lite nervös inför att hålla visent- och vargpraten (som man håller varje dag) men tror verkligen att det kommer gå bra och att det kommer släppa efter ett tag.

Cyklar till och från jobbet vilket känns jättebra. Går smidigt (i alla fall till jobbet då det knappt är någon trafik) och snabbare än kollektivtrafiken. Sen får man motion också. Så det känns ju toppen. 

Har kollat på handboll på förmiddagen när Julia visade upp sina skills i målet och ska ut mot skärgården ikväll och fira Jens som fyllde år igår. 

Var på träningsevent igår på House of shapes som hölls av Bounce-dansare och några bloggerskor. Skönt med lite styrketräning efter lite uppehåll (om man nu inte räknar vanligt hederligt arbete). Det var kul i alla fall! Jag och Alina var där. Man fick smoothie, olika drycker och snacka mellan varven. Så det var nice. Bra dag!

Där kom lite info om ni ville ha. Over and out.