"Yabba-dabba-doo!" Citat från Flintstones.

Men det jag ville säga med detta är att jag är såååå överlycklig för att jag fick de praktikplatser som jag ville ha! Eller jag hade radat upp alternativ och den ena fick jag förstahandsvalet och den andra spelade det i princip ingen roll. De praktikplatser som jag fick var Djurkliniken Roslagstull (v.36-39) och den ligger i staden så det är den enda perioden som jag får bo hemma på. Det kan nog också vara skönt. Men den andra jag fick, och det var mitt förstahandsval (av de jag kunde få för att annars hade jag velat haft kolmården), var Borås Zoo (v. 45-48) och då kommer jag att bo i Borås. Det kommer nog vara första gången jag kommer att vara länge hemifrån.

Det längsta jag har varit borta (semester) är två veckor men det har ändå varit med familjen. Så vi får se hur det går. Jag kommer nog att längta hem lite men jag får vänja mig, jag får ju iaf jobba på en djurpark! Om man får välja vilken avdelning/djur man vill arbeta på/med så vill jag nog ha afrikansk stäppelefant. Men det får jag bekymra mig om senare. Och den sista perioden, som jag och ni redan visste, eftersom jag tjatar om den så mycket, är Costa Rica. ä.k Asociacion WIDECAST (v.10-14).

Men nu ska jag försöka att inte tjata om detta något mera (men det kan sippra ut, men ni har lov att slå mig då om jag är inom räckhåll) eller dagarna innan det börjar kommer jag nog att nämna det i något inlägg men det får man ta.

Över till andra saker, jag fick gå tidare idag för tydligen har våran hundlärare varit med om en bilolycka och hon har sjukanmält sig, jag hoppas att det inte var något allvarligt. Jag tycker om henne. Hon är grym! Men vi får hålla tummarna.

Ps. Öva på sången girls, imorgon är det kamp till döden! Okej, lite överdrivet men men. Woo, längtar redan! *Lotta drömmer sig bort och sjunger YMCA inom sig med viskande röst + Pumba och Timon låten som inte vill släppa mig*
Notera ändringen allie! Haha