Idag fyller Shampo 10 år.. 10 år! Att det har gått så många år sen min lilla kille föddes. Satan i gatan. Han är gammal nu och har nog inte så många år kvar. Trist. Men han har varit supermysig och till stor tröst i alla dessa år. Men ännu är han still going strong!

Meen, idag hade vi iaf en supermysig lunch ute på gräset i parken med Alicia och Sussie. Värmde piroger och paj från "extramaten" som mamma lagt i Piccolos frys till mig, haha. Mysigt iaf. Och pirogerna blev inte stenar denna gången, pluspoäng till mig.

H&M har rea. Dvs..där var shoppingförbudet borta. Muha! Men jag ska försöka tygla mig, hehe.

Imorgon ska vi fira lilla mig på Piccolo då Sussie är borta så hon ville det, men det är ok för mig! Hoppas det blir någon god jävla tårta! Det kommer nog bli mycket tårta de närmaste veckorna. Känns det som. Men det är jag värd. Tror jag. Jo det är jag.

Har typ inga fler bilder på den här datorn, tyvärr Julia. Och alla andra bilder dog med mammas gamla dator, sorgligt. Verkligen. Typ hela min barndom var lagrad i den. Alla brev, åsikter och teckningar jag har ägnat timtals åt är borta. Och alla inspelningar, haha. Har suttit och sjungit in mina egna låtar. Kul kul. But it's all gone. Känns jävligt surt. Men gå vidare i livet gör vi.

Nu ska jag ta hand om min neanderthalaruppsats. Tror jag. Jag har skrivit 2 rader. Jag suger...