Grrr. 2 dagar kvar nu och jag försöker packa. Mamma har fått säga till mig på skarpen flera gånger för att jag vill ta med mer än vad jag kan. Tragiskt, men jag gör faktiskt mitt bästa! Nu har jag nog iaf garderoben klar. Nästa steg är att få in allt i vakuumpåsar och trycka ned dem i väskan. Tacka Gud för vakuumpåsar. Sammanfattningsvis så är det väldigt jobbigt att packa för 5,5 veckor eftersom man verkligen måste tänka på allt. Och det är inte jag särskilt bra på. Men jag har nog med det mesta.

Snart ska jag bara måla mina tånaglar röda. Det kändes som om det behövdes eftersom det avskavda som sitter på nu satte jag på innan Orsa. Och det var ganska länge sedan.

Iih och att min mobils ljudknappar har gått sönder gör inte allt bättre. Nu hör jag knappt vad folk säger när jag pratar med dem. Karin försökte hjälpa mig med en liten ljudjusterargrej men det fungerade inte...  så nu tar jag livet av mig (internt skämt som troligen min familj förstår). Nej men, detta får väl lösas. På ett eller annat sätt. Jag ska iaf ta med mig min andra mobil men jag vet inte om den tar 8 gb men jag hoppas!

Nu ska jag återgå till det jobbiga arbetet! Jag är trött, men the show must go on som en vis man en gång sa.

Kanske detta foto kan inspirera mig att fortsätta? Får hoppas på det, hehe.

Klicka för stor bild