Med en påminnande lista (alltid) till hjälp bockar jag nu av det jag behöver göra innan avfärd norrut. Jag känner mig egentligen inte riktigt redo att avsluta praktiken då jag har trivts riktigt bra. Fruktansvärt bra faktiskt. Glada och goa människor i form av både kollegor och besökare, variationsrikt arbete, närhet till djur och natur, möjlighet till att vara ute och ett flöde av kaffe. Vad mer kan man begära?

Snart väntar dock nästa utmaning. Hittills tycker jag gänget verkar glada och goa de med. Jag var ju på introduktionsutbildning tidigt i maj. Det känns bra att ha träffat de flesta åtminstone en gång. Jag fick ledigt på midsommar också (hela tre dagar!) vilket känns jäkligt bra. Då blir det konstant jobb mellan 30:e maj-26:e juni. Det blir perfekt. 

Inte så mycket socialt liv med övriga nära och kära dock men det får bli en sådan period. Den är spännande och perfekt för mig i alla fall. Har förhoppningen att ha precis samma effektiva inlärning om rådjur och fästingar som jag nu har haft på fåglar och småkryp. Kunskap people! Jag blir alldeles till mig. Älskar att lära mig. 

Dags för morgonpromenaden. Jag är på otroligt bra humör denna morgon. Denna nästsista lediga dag innan midsommar. Det lät kanske deppigt men icke! 

God morgon, god dag och stay safe.